Προς υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Δήμο Καλαμαριάς

Οι δυνατότητες συνεργασίας σε πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδο εξετάστηκαν σε συνάντηση του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη με τον Ματθαίο Αμπατζίδη, εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού και Προβολής του Δήμου Καλαμαριάς, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μάντσιου και του Προέδρου του Ελληνοϊσπανικού Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης,  Γιάννη Πιτσιώρα, το περασμένο Σάββατο.

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, σας προσκαλεί σε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του Έργου:

Αρχείο: PDF icon ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩ.pdf

Βράβευση μαθήτριας για την πρώτη θέση στα 10.000 μέτρα

Βράβευση μαθήτριας Νάουσα

Σε ειδική τελετή που έγινε στο γραφείο Δημάρχου Νάουσας κ. Νικόλαου Κουτσογιάννη, βραβεύτηκε η μαθήτρια Γ΄ Λυκείου Γεωργία Μάκη, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση Γυναικών στην κατηγορία 18-45 στα 10.000 μέτρα στο δρόμο θυσίας.

Προσφορά ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Νάουσας προς συμμετέχοντες προγράμματος εθελοντισμού

Ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Νάουσας για την προσφορά τους και τη συμμετοχή τους στο θεσμό του Εθελοντισμού, στα πλαίσια της οποίας θα παρέχεται δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων για το διάστημα έξι μηνών στα πλαίσια του προγράμματος που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.